Aby & Somaliringen

Grundad 1979

Vi arbetar för:

• En sund avel, god djurhållning och friska katter
  • Information till medlemmar och den kattintresserade allmänheten om våra raser.

Som medlem får Du:

• Fyra nummer av vår uppskattade medlemstidning Labyrinten per år
  • Full tillgång till vår välbesökta hemsida – Nordens största sajt för försäljning av abessinier och somali
  • Medlemmar i Sverige får rabatt på kattförsäkring hos försäkringsbolaget Agria
  • Du är välkommen till föreningen medlemsarrangemang med föreläsningar och specialutställningar.

För att bli medlem:

1) sätter du in pengar på något av vårt postgirokonto

2) mejlar vår medlemssekretare Audrey Lind (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) och talar om din adress och e-postadress.

Medlemskap kostar 300 kr / kalenderår
Stödmedlemmar betalar 50 kr / kalenderår
Sverige: Postgiro 439 14 85 - 2

Om du inte har tillgång till svenk bank? Betala in till Svenska PG och använda sig av följande uppgifter.
SWIFTkod: NDEASESS
Postgirot Norden, S-10506 Stockholm
IBANkod: SE 07 9500 0099 6034 4391 4852

Om du betalar via nork internetbank brukarde flesta bankerna slopa avgift för utlandsbetalningar.

Om du betalar via internetbank är det bra att meddela medlemssekreteraren Audrey Lind (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) Har du några frågor innan du blir medlem är du välkommen att kontakta ordförande.