Aby & Somaliringen

Grundad 1979

Vi arbetar för:

• En sund avel, god djurhållning och friska katter
  • Information till medlemmar och den kattintresserade allmänheten om våra raser.

Som medlem får Du:

• Fyra nummer av vår uppskattade medlemstidning Labyrinten per år
  • Full tillgång till vår välbesökta hemsida – Nordens största sajt för försäljning av abessinier och somali
  • Medlemmar i Sverige får rabatt på kattförsäkring hos försäkringsbolaget Agria
  • Du är välkommen till föreningen medlemsarrangemang med föreläsningar och specialutställningar.

För att bli medlem:

1) sätter du in pengar på något av våra postgirokonton

2) mejlar vår medlemssekretare Audrey Lind (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) och talar om din adress och e-postadress.

3) då betalningen kommit fram får du ett mejl med inloggningsuppgifter

4) då kan du logga in och registrera dig och dina uppgifter

Medlemskap kostar 250 kr / kalenderår
Stödmedlemmar betalar 50 kr / kalenderår
Sverige: Postgiro 439 14 85 - 2
Norge: Norsk postbank 0539.135 8151

Finska medlemmar hänvisas att betala in till Svenska PG och använda sig av följande uppgifter så bör ni slippa skyhöga avgifter.
SWIFTkod: NDEASESS
Postgirot Norden, S-10506 Stockholm
IBANkod: SE 07 9500 0099 6034 4391 4852

Om du betalar via internetbank är det bra att meddela medlemssekreteraren Audrey Lind (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) Har du några frågor innan du blir medlem är du välkommen att kontakta ordförande.